Amerikától Japánig egyre többen foglalkoznak a Tesla Model S tuningolásával – bár a hajtáslánchoz senki sem mer nyúlni, és valljuk be, értelme sincs, hiszen a 2,8 mp-es 0-100 alapvetően kevéssé igényli a beavatkozást, mégis egyre többen próbálják még egyedibbé varázsolni autójukat.

Tavaly év végén a Brabus más nekiment az autónak, de a gyártó néha híresen elborult átalakításai helyett egy viszonylag visszafogott verzióval álltak elő.

A japán Office-K tuningcég már nem volt ennyire visszafogott: ugyan komolyan ők sem tudtak/mertek hozzányúlni a formához, ráadásul egy sima 85D-t alakítottak át, de mégis húztak egy merészet a megjelenéssel kapcsolatban: a mostanában egyre divatosabb mattítás helyett ők a krómozást részesítik előnyben, az egész autót tükörfényes festéssel borították. Az Artisan Spirits névre keresztelt csomagban egy 22 colos Forgiato felnit is kapott az autó.

Innen már nagyon nagy kanyart kell venni ahhoz, hogy ennél is extrémebb Teslát lássunk: Will.I.Am, a Black Eyed Peas énekese nem kegyelmezett, a csodaszép autót egy Need for Speed-ihlette tuningcsomaggal “dobta fel”. A végeredmény legalábbis megkérdőjelezhető…