A hollandiai Carice Cars bemutatta első autóját, a teljesen kézzel épített MK1 fantázianevű, teljesen elektromos hajtású kiasutót. Noha a forma egyértleműen a Porsche 356-osra hasonlít, az autó teljesen más: a karosszériája nem acélból, hanem műanyagból készül, így az autó tömege mindössze 350 kilogramm az akkumulátorokkal együtt. Kezdetben háromféle teljesítménnyel kínálják majd: a belépő szint 20 lóerőt, az erősebb 54 lóerőt kínál, emellett kínálnak egy jogosítvány nélkül is vezethető gyermek-verziót (16 éves kortól) 5,4 lóerővel.

Az ígéretek szerint az autó hatótávja 130 kilométer körül alakul, a gyorsulást azonban – mivel többféle verzió lesz elérhető – nem specifikálta a gyártó.

A teljesen elektromos autó lítium-ion akkumulátorokból nyeri az energiát, melyek ügyes elhelyezésével sikerült az autó ideális, 50-50%-os súlyelosztását is biztosítani. Bár az autó ára nem kifejezetten alacsony, körülbelül 8,2 millió forint, az összesen 10 példányban készülő széria bizonyára sokakban kelti fel a birtoklási vágyat.